Bağalan İlkokulu

Vizyon: Atatürk ilkelerine bağlı; laik ve demokratik toplum düzenini benimseyen; çevresine saygılı; yaratıcı ve farklı düşünebilen, özgür, hoşgörülü, katılımcı, sorumluluk sahibi bireyler yetiştirmek, Bilginin yanında uygar davranışın önemini bilen bir gelecek nesil yaratmak, sevgi ve saygının; güven ve huzur sağlandığı, mutlu ve gurur duyacağımız başarılı bir okul olmak hedefimizdir.

Misyon: Ulusal ve manevi değerlere sahip çıkan, bilgiye ulaşmayı ve kullanmayı bilen, öğrenmeyi öğrenmiş, iki yabancı dili kullanabilen, sanatsal ve kültürel etkinlikler içinde olmayı seven, üretken, yaratıcı, özgüvenli, girişimci mutlu ve başarılı bireyler yetiştirmektir.

Başarılar:

Saatler: 09:00 14:30
Isınma: SOBA
Lojman: 1 -
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 02320000000

WEB - https://bagalan.meb.k12.tr

Adres - Bağalan Mahallesi

Öğretim Şekli : NORMAL ÖĞRETİM

Adres - Bağalan Mahallesi